NES-scan

NES-scan

Wat is een NES-scan?

NES is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het systeem bestaat uit software en een apparaat om de scan te maken, de MiHealth.  Iedere structuur in het lichaam heeft een bepaalde frequentie (net als iedere radiozender een eigen frequentie heeft). De scan meet deze frequenties ofwel energievelden en maakt ze inzichtelijk op de computer. Een scan duurt hooguit 1 minuut.

De MiHealth is een goedgekeurd medisch apparaat waar de frequenties van het lichaam in geprogrammeerd zijn. De frequenties die uit balans zijn worden aangegeven met een kleur, afhankelijk van de prioreiteit in de behandeling. Na analyse van de scan behandel ik je hond met de MiHealth. 

Wat meet een NES-scan?

Met een NES scan meet ik de frequenties ofwel energieveld van structuren in het lichaam. Denk aan organen, weefsels, emoties, botten.

Het energieveld is continu in beweging en geeft mij veel informatie over de fysieke, emotionele en mentale gezondheid van je hond.

Wanneer een NES-scan laten maken?

De NES scan is waardevol voor iedere hond zowel met acute als chronische klachten en zeker ook ter voorkoming van klachten. Denk aan een oudere hond.  (Bij ernstige acute klachten zal ik altijd doorverwijzen naar een Dierenarts)

  • Allergieën
  • Huidproblemen zoals eczeem of oorontsteking
  • Spijsverteringsklachten zoals buikpijn of diarree
  • Klachten van spieren of gewrichten
  • Vachtproblemen
  • Emotionele problemen zoals angst of stress (bijvoorbeeld vuurwerkangst)
  • Klachten die bij oudere honden
  • Ook wanneer je een optimale gezondheid van je hond nastreeft kan de NES-scan preventief ingezet worden om de gezondheid te behouden.

Disbalans in het lichaam herstellen.

Na het lezen van de scan van je hond gebruik ik mijn kennis van de Chinese Geneeskunde en zet ik indien nodig laseracupunctuur, cranio sacraal therapie, medical taping of voedingsadvies in. Om het herstel tussen de consulten te continueren gebruik ik infoceuticals. Dit is een natuurlijk supplement gerelateerd aan de NES. Deze middelen helpen de disbalans in de energetische velden te herstellen waardoor de kwaliteit van leven van je hond verbetert en de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

De NES infoceuticals helpen het lichaam op natuurlijke wijze zelf te herstellen naar zijn oorspronkelijke en optimale staat.

Preventieve NES-scan therapie

De NES-miHealth therapie is altijd relevant, ook wanneer er geen zichtbare gezondheidsproblemen bij de hond aanwezig zijn. Verstoringen in het energieveld zijn met de scan vaak al op te sporen nog voor je hond er klachten van krijgt. Als preventiemiddel is de NES-scan dus ook een uitkomst.